By Malina är ett snabbt växande svenskt modeföretag som grundades 2010. Vi är inne i en expansiv fas med stor tillväxt och satsar nu på att anställa nya roller inom företaget. By Malina har idag kunder över hela världen och återförsäljare i stora delar av Europa där Skandinavien är den största marknaden i dagsläget.

För att kunna erbjuda slutkonsumenter produkter i världsklass, krävs inte bara passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse. Det krävs också ett team i världsklass som vill utvecklas tillsammans med företaget. 

Nedan finns de tjänster som för tillfället är lediga. Hittar du inte den tjänsten du söker? Det går även bra att skicka en spontanansökan till careers@bymalina.com 
Bridalstylist / Showroom manager By Malina Bridal Collection

By Malina lanserade sin första bröllopskollektion 2014 och sedan dess har kollektionen vuxit. By Malinas vision är att få varje kvinna att känna sig speciell och unik i en By Malina kreation. Vi söker nu en showroom manager som vill bli en del av vårt team och jobba i vårt Stockholm showroom.

Arbetsbeskrivning
By Malina söker nu en Brudstylist och Showroom manager till vårt Bridal showroom i Stockholm. Som brudstylist är du ansvarig för att tillhandahålla enastående kundservice till våra brudkunder och hjälpa dem att hitta den perfekta bröllopsklänningen. Tjänsten är en heltidstjänst där du kommer att arbeta med klänningsprovningar i veckorna likväl som vissa helgdagar enligt överenskommet schema. Tjänsten innefattar även ett visst arbete med leveranser på vårt lager samt kundtjänst. Du kommer att arbeta i team tillsammans med och rapportera till vår kund- och säljansvarige för brudkollektionen för att möta våra kunders behov och förväntningar.

Vem söker vi?
Vi söker någon som har tidigare erfarenhet av att jobba i butik, som har ett stort intresse för mode och som kan ge kunderna exceptionell personlig service. Som person är du strukturerad, självgående, noggrann och har mycket energi. Det kommer att vara intensiva arbetsdagar med flera provningar.

• Har tidigare erfarenhet av detaljhandeln inom mode
• Har en sympatisk, positiv, utåtriktad personlighet och ett engagemang för utmärkt personlig service
• Är självgående, engagerad, stresstålig och pålitlig
• Organiserad, noggrann och har ett öga för detaljer
• Visar empati till kunder och har förmågan att positivt lösa svåra eller känslomässiga situationer

Om du vill vara en del av ett dynamiskt team och hjälpa våra kunder att klä sig för en av de viktigaste dagarna i livet, vill vi gärna träffa dig.

Ersättning
Månadslön enligt överenskommelse

Skicka CV och personligt brev till Amanda Mattisson på amanda@bymalina.com. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör löpande urval.

Praktik inom PR och Digital Marknadsföring

Är du en person som älskar mode? Är du social, kreativ och en ”doer”? Då kan detta vara en perfekt praktikplats för dig!

Som praktikant hos By Malina kommer du få en aktiv roll i teamet och bli engagerad i stort som smått. Du är en person som tycker om att jobba i grupp men är inte rädd för att ta egna initiativ och arbeta självständigt utifrån brief. Du är driven, gillar att jobba i ett högt tempo samt har ett brinnande intresse för mode och marknadsföring. Du kommer få assistera PR Manager och Content Manager i dagliga arbetet. Som praktikant hos By Malina medverkar du i den löpande verksamheten och är delaktig i stora som små projekt.

Arbetsuppgifter sträcker sig från att;
- tillsammans med PR Manager assistera vid eventplanering och events, pressklippshantering, se till att showroom är presentabelt, inköp, bud, assistera med returer och utlån.
- tillsammans med Content Manager assistera vid det dagliga digitala arbetet med By Malinas marknadskommunikation. Detta innebär områden som e-com, grafisk kommunikation, fotograferingar, sociala medier samt administrativa uppgifter.

Även uppgifter på övriga områden kan förekomma.

PERIOD
3-6 månader.

Praktiken är oavlönad och kan kombineras med studier. Praktiken avser att börja i slutet på mars och pågå till juni 2021. Låter detta som du? Skicka ditt CV och personligt brev till amanda.jarnesjo@bymalina.com.

Discover the world of @bymalina

Follow our Instagram to get inspired of #girlsinbymalina 
filled with daily inspiration, behind-the-work, snapshots and more.