By Malina är ett snabbt växande svenskt modeföretag som grundades 2010. Vi är inne i en expansiv fas med stor tillväxt och satsar nu på att anställa nya roller inom företaget. By Malina har idag kunder över hela världen och återförsäljare i stora delar av Europa där Skandinavien är den största marknaden i dagsläget.

För att kunna erbjuda slutkonsumenter produkter i världsklass, krävs inte bara passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse. Det krävs också ett team i världsklass som vill utvecklas tillsammans med företaget. 

Nedan finns de tjänster som för tillfället är lediga. Hittar du inte den tjänsten du söker? Det går även bra att skicka en spontanansökan till careers@bymalina.com 
Praktik inom PR och Digital Marknadsföring

Är du en person som älskar mode? Är du social, kreativ och en ”doer”? Då kan detta vara en perfekt praktikplats för dig!

Som praktikant hos By Malina kommer du få en aktiv roll i teamet och bli engagerad i stort som smått. Du är en person som tycker om att jobba i grupp men är inte rädd för att ta egna initiativ och arbeta självständigt utifrån brief. Du är driven, gillar att jobba i ett högt tempo samt har ett brinnande intresse för mode och marknadsföring. Du kommer få assistera PR Manager och Content Manager i dagliga arbetet. Som praktikant hos By Malina medverkar du i den löpande verksamheten och är delaktig i stora som små projekt.

Arbetsuppgifter sträcker sig från att;
- tillsammans med PR Manager assistera vid eventplanering och events, pressklippshantering, se till att showroom är presentabelt, inköp, bud, assistera med returer och utlån.
- tillsammans med Content Manager assistera vid det dagliga digitala arbetet med By Malinas marknadskommunikation. Detta innebär områden som e-com, grafisk kommunikation, fotograferingar, sociala medier samt administrativa uppgifter.

Även uppgifter på övriga områden kan förekomma.

PERIOD
3-6 månader.

Praktiken är oavlönad och kan kombineras med studier. Praktiken avser att börja i slutet på mars och pågå till juni 2021. Låter detta som du? Skicka ditt CV och personligt brev till amanda.jarnesjo@bymalina.com.

Discover the word of @bymalina

Follow our Instagram to follow the daily life of By Malina