Första bröllopsprovningen
Det första brudmötet kommer att innehålla en skräddarsydd 50-minuters session i vårt showroom i Stockholm, där du har hela showroomet för dig själv med hjälp av vår stylist när du provar våra klänningar. Detta möte är helt enkelt till för att du ska bli inspirerad och hjälpa till med att hitta din perfekta klänning, ditt möte är inte bindande för något köp.

Vi har alla klänningar i vårt showroom i storlek S och L. Om du behöver en annan storlek, skicka ett mail till bridal@bymalina.com och meddela oss!

Exklusivt första bröllopsprovningen
Den exklusiva passningen för First Bridal Appointment kommer att innehålla en skräddarsydd 1,5 timmes session med vår stylist i vårt showroom i Stockholm, där du provar klänningsprover. Du kommer att ha hela showroomet för dig själv och ditt företag. Beslaget kommer också att innehålla ett glas mousserande bubblor och ett läckert mellanmål till dig och dina gäster. Detta möte är helt enkelt för att du ska få inspiration och vägledning med att hitta din perfekta klänning. Ditt möte är inte bindande för något köp.

Vi har alla klänningar i vårt showroom i storlek S och L. Om du behöver en annan storlek, skicka ett mail till bridal@bymalina.com och meddela oss!

Andra bröllopsprovningen
Det andra brudmötet är en 30 minuters session för att begränsa dina favoriter. Detta är också ett bra tillfälle att diskutera storlek och ändringar.

Pop up på NK Göteborg
Vi har en Pop up på NK Göteborg där du hittar ett stort urval av våra klänningar. Titta förbi eller boka tid på bymalina.gbg@nk.se eller ring 031-710 12 12.

På grund av covid-19-pandemin vidtar vi åtgärder för att säkerställa att vår personal och brudar blir väl omhändertagna. För att hjälpa till med detta ber vi våra brudar att begränsa antalet gäster som deltar på ditt möte till två. Vi erbjuder även digital konsultation, ett första brudmöte på samtal om du inte kan besöka vårt showroom. Skicka ett mail till bridal@bymalina.com för att boka tid.

Alla tider måste bokas och bekräftas i förväg. Alla frågor eller funderingar, vänligen kontakta bridal@bymalina.com.

För frågor vänligen maila bridal@bymalina.com. För webbshoprelaterade frågor vänligen maila info@bymalina.com för ytterligare hjälp.1. Hur bokar jag tid i ert showroom i Stockholm?
Alla tider ska bokas via vårt onlinebokningssystem och bekräftas via e-post i förväg. Välj ett lämpligt datum och tid och fyll i formuläret. Se till att kontrollera din e-post för en bekräftelse på din gjorda bokning. Bokningar utan bekräftelse är inte giltiga.

2. Hur bokar jag tid på NK Göteborg?
Du kan komma förbi när det passar dig under NKs öppettider eller boka tid på bymalina.gbg@nk.se eller ring 031-710 12 12.

Mån – fre: 10 – 19
Lör: 10-18
Sön: 11-16

Östra Hamngatan 42
411 09 Göteborg

3. Kan jag boka tid på NK Stockholm?
Du kan komma förbi när det passar dig under NK:s öppettider.

Mån – fre: 10 – 19
Lör: 10-18
Sön: 11-17

Hamngatan 18 – 20
111 47 Stockholm

4. Kan jag ta med mig någon till provningen
På grund av covid-19-pandemin vidtar vi åtgärder för att säkerställa att vår personal och brudar blir väl omhändertagna. För att hjälpa till med detta ber vi våra brudar att begränsa antalet gäster som deltar på ditt möte till två.

5. Kan jag beställa online?
Du kan beställa alla varor från Iconic Dresses, Essential Bridal, Bridal Party och Veils & Accessories från vår webbshop. Vi erbjuder hemleverans inom Sverige och övriga världen. Du har 14 dagar på dig från mottagandet av din beställning på dig att returnera den.

6. Jag kan inte besöka ert showroom. Kan du hjälpa mig?
Under denna speciella tid vill vi fortfarande att du ska kunna hitta din drömklänning men att du ska känna dig trygg när du letar efter den. Därför erbjuder vi nu digitala videokonsultationer direkt från vårt showroom, för att hjälpa dig med eventuella frågor eller funderingar angående vår Brudkollektion. Det här är ett utmärkt tillfälle att ta en närmare titt på utvalda stilar och att prata med en av våra stylister. Boka din digitala konsultation ovan idag!

7. Finns alla stilar tillgängliga i ert showroom?
Alla stilar finns tillgängliga i vårt showroom. Vi håller dem i storlek S & L. Om du har en förfrågan, vänligen maila bridal@bymalina.com så hjälper vi dig vidare!

8. Har ni alla stilar i alla storlekar i ert showroom?
Vi har alla klänningar i storlek S & L. Om du behöver en annan storlek, vänligen skicka oss ett mail till bridal@bymalina.com så hjälper vi dig vidare!

9. Vad är er leveranstid?
Leveranstiden för våra "Showroom Exclusive"-klänningar är cirka 2 månader från beställning. Om du beställer online är leveranstiden 2-4 dagar för Essential Bridal and Iconic Dresses i lager. Vi rekommenderar att du beställer din klänning så snart du har hittat det du letar efter för att vara säker på att få klänningen i tid.

10. Vilka material använder ni?
Till våra brudklänningar använder vi siden, chiffong och fin spets. Alla klänningar är noggrant handgjorda till varje detalj på begäran.

11. Tar ni mått när ni gör en beställning?
Vi erbjuder inga skräddarsydda klänningskonsultationer. Alla klänningar finns i numeriska storlekar.

12. Gör ni ändringar på min köpta klänning?
Vi gör inga ändringar; dock har vi ett nära samarbete med några skräddare i Stockholm som vi gärna rekommenderar för ytterligare anpassningar. Fråga oss för mer information.

13. När måste jag lägga min beställning för att ha den i tid till mitt bröllop?
Vi rekommenderar att du gör din beställning minst fyra månader före bröllopet om du beställer en "Showroom Exclusive"-klänning för att ha tid för ändringar.
Psst. Ont om tid? Skicka oss din förfrågan till bridal@bymalina.com så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

14. Jag vill göra en beställning via ert showroom – Hur går jag vidare?
Vänligen skicka ett e-postmeddelande till bridal@bymalina.com med all nödvändig information vi behöver för att göra din beställning så återkommer vi till dig med alla detaljer.

15. Är det möjligt att besöka ert showroom en gång till för att prova mina favoriter?
Har du redan haft ditt första brudmöte? Boka din andra passning genom vårt onlinebokningssystem för en 30-minuters session för att begränsa dina favoriter. Detta är också ett bra tillfälle att diskutera din närmaste numeriska storlek och göra din beställning.